مجله تفریحی استان اردبیل

اردبیل

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸

حلوای خوشمزه درست میکنید؟

  • آپدیت
  • دسته بندی : اردبیل تاریخ : چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷

آموزش تهیه حلوا به صورت ساده :

 

 

طرز تهیه حلوای ساده , آرد مناسب برای حلوا

اما نکات مهم در تهیه حلوا است که برخی به خوبی به آنها تسلط ندارند. و همین نکات است که رمز موفقیت در پختن حلوا به صورت خوشمزه و خوشرنگ است. تهیه حلوای مجلسی یا تهیه حلوای زغفرانی با در نظر گرفتن این نکات برای هر فردی حتی افراد مبتدی هم امکان پذیر است. یا حتی طرز تهیه حلوای دو رنگ هم میسر می شود.

 

 


طرز تهیه حلوای ساده

 

مواد لازم برای حلوای خوشمزه با یک روش جدید

 

 

مواد مورد نیاز میزان لازم
آرد گندم ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
گلاب نیم پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری

 

 

نکته : این مواد گفته شده برای ۱۵ نفر مناسب است. شما می توانید به تعداد نفرات مد نظرتان، این تعداد را کم یا زیاد کنید.

آموزش درست کردن حلوای ساده

 

برای تهیه این حلوا در ابتدا می بایست شهد را آماده کنیم. برای درست کردن شهد شکر را به همراه یک پیمانه آب روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام شکر در اثر گرما در آب حل شود.

شکر را خوب هم بزنید تا به خوبی حل شود. زمانی که خوب حل شد،گلاب ، پودر هل و زعفران را به آن اضافه کنید. پیشنهاد می کنیم زمانی این مواد را به شهد اضافه کنید که حرارت را خاموش کرده باشید. زیرا حرارت باعث می شود عطر این مواد خوشبو از بین برود.

در گام بعدی از تهیه حلوای ساده ایرانی، به سراغ آرد بروید. برای این که هوای لا به لای آرد از بین برود، آن را یکی دو بار الک کنید. به این صورت آرد به اصطلاح سبک می شود و در زمان پخت گوله گوله نمی شود. سپس این آرد الک شده را در یک ظرف نچسب و مناسب به همراه روغن روی حرارت ملایم بگذارید و شروع کنید آن را تفت دهید. آرد و روغن را کاملا مخلوط کنید به صورتی که یکدست شود.

نکته: هر چه آرد و روغن را روی حرارت تفت دهید، رنگ آن به سمت قهوه ای تیره می رود.

بعد از اینکه در اثر تفت دادن آرد، رنگ دلخواه شما به دست آمد، آن را از روی حرارت بردارید. در مرحله بعد، شهد را به آرد اضافه کنید.

نکته: حواستان باشد که در زمان اضافه کردن شهد می بایست حلوا را مدام و به صورت سریع هم بزنید تا به این صورت شهد به طور کامل با آرد تفت داده شده، مخلوط شود و به اصطلاح شهد به خورد حلوا برود و حلوای شما در وسط ظرف نچسب شما جمع شود. بعد از این کار تابه یا ظرفی که حلوا را در آن تهیه کرده اید را مانند گهواره تکان دهید تا حلوا از دو طرف ضربه بخورد و آماده شود.

اگر تا به حال این حرکت گهواره مانند را انجام نداده اید، باید به این صورت عمل کنید که از دو طرف دسته های تابه را بگیرید و مدام ظرف یا تابه به چپ و راست تکان دهید. با این کار حلوای شما آماده است و شما می توانید آن رادر ظرف دلخواه خود بکشید و بنا به سلیقه خود با پودر پسته، پودر نارگیل و یا هر پودر که می پسندید، آن را تزیین کنید.

این حلوای اصیل ایرانی است که به طور معمول همه خانمهای ایرانی طرز تهیه آن را خیلی خوب بلد هستند.

آموزش درست کردن حلوا , دستور تهیه حلوا

نوش جان….

 

 

برای سلامتی امام زمان دعا میکنید…؟


چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
114 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 8
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی